CENTER GROVE TECH CENTER

Greenwood, IN

AT A GLANCE
  • New Attractive Building Concealing Maintenance Needs
  • Central Hub for Tech Department
  • Combination of Private Offices & Collaboration Spaces
  • Outstanding Design Technology Center

PROJECT DETAILS:

The New Technology Center was designed to create a new central home for the Center Grove Community School Corporation’s award winning technology department, that was previously housed in multiple locations throughout the district. The Technology Department performs a wide variety of training and technology deployment tasks and required a flexible arrangement that promoted collaboration and innovation. The design solution developed incorporates a variety of office and workstation spaces, collaboration and breakout spaces, and formal conference room spaces. All of these various areas are linked visually by curved ceiling cloud element that unifies the spaces and provides way finding. The design solution was further enhanced through features such as a glass overhead garage door room divider, colored translucent borrowed lites at the offices, and wood accent treatments.